Anstrell i Riksdagen- nu börjar det

image image imageSolen skiner från somrig himmel. Jag tar buss 809c som tar mig direkt in till stan. Fantastiskt att vi nu fick ha kvar bussarna från oss, tack för det landstingsråd Kristoffer Tamsons. Lite pirrigt i magen är det. Jag, en bondunge från Mörsil ska nu vara en av 349, ledamot av Sveriges Riksdag. Jag är taggad, fylld av förväntan, spänning och vördnad.

Jag har nu fått passerkort, nycklar och kontor. Utsikten från kontoret över vackra Stockholm är en njutning. Här kommer det kunna göras stordåd. Jag har bara ett halvår som ersättare men jag ska göra allt jag kan för att komma med bra förbättringsförslag. Ni som känner mig vet hur jag brinner för barnen, både för en bra skola men också socialt. Besöksnäring, bra mat, företagande och jakt är andra frågor som är av stort intresse men det kommer säkert att bli mer och fler. Jag ska ta med er på resan, start i dag, häng med!

 

3 kommentarer

  1. Lycka till det stora uppdraget Känns kul , är nog lite avundsjuk om jag skall vara ärlig.
    Jag håller på att bilda en jaktklubb Ogesta Årsta skogvaktare ska den heta 1200 ha är området
    om Du är intresserad hör av Dig
    Vännen Lasse

  2. Det ska bli så roligt att få ha dig som riksdagskollega och se dig sätta tänderna i de frågor du brinner för. Med din energi och ditt engagemang kommer det att bli åka av 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *