Presentation

Jag är 40 år och bor i Svartbäcken med min man Anders och våra två barn. Jag är född och uppvuxen på en gård i Jämtland, vilket har präglat mig och min livsstil – jordnära och lösningsfokuserad. Fritiden tillbringar jag gärna ute i naturen, i löparspåret eller på hästryggen. Vintertid tar jag mig gärna en tur på längdskidorna eller en skrattfylld färd på stjärtlapp i pulkabacken med familjen.


Jag beslöt mig för att engagera mig politiskt 2003, när jag skulle lämna mitt barn på förskolan i en kommun som blev rankad som Sveriges sämsta skolkommun. De val jag hade var att gå hemma och ha en massa synpunkter eller att aktivt försöka göra något åt det. Och på den vägen är det.
Den senaste mandatperioden var jag ordförande i Grund- och förskolenämnden för Moderaterna och där hade jag fokus på att utveckla Haninges skolor. De senaste åren har Haninge, under tydlig politisk ledning, klättrat uppåt på listan över skolresultat.


Sedan valet 2014 är jag nu mer deltidspolitiker i opposition samt jobbar med min firma Anstrell Konsult AB. Jag är i grunden utbildad inom hotell och restaurangbranschen men sadlade ganska snabbt om till resebranschen och har arbetat länge med både affärs och privatresor och utveckling på koncernnivå. 2008 påbörjade jag en utbildning till civilekonom på universitetet och blev klar lagom till sommaren 2010. Jag valde organisation och ledarskap som huvudämne då det är oerhört intressant och något som jag är riktigt bra på. Jag är inte en politiker som bara vill ha väljarkontakt en gång var fjärde år, jag vill föra kontinuerliga samtal med väljare och ser möjligheterna i en blogg att vara tillgänglig och samtidigt kunna förmedla hur jag tycker och tänker och varför det är så bra J